Qui som

El nostre objectiu és aprendre jugant, passar-ho super bé i que els nens es trobin com a casa. Treballem per afavorir el desenvolupament de l'infant, Amb una metodologia enfocada a la descoberta lliure i la construcció espontània dels aprenentatges, des d'una basant lúdica però alhora formativa. Així, l’infant gaudeix del joc lliure i dirigit.

Les principals funcions del nostre centre són:

  • Funció educativa, lúdica i sociològica: Intentem que l’infant aprengui jugant, que gaudeixi del joc lliure i del dirigit. Promovem els aprenentatges significatius i globals partint de la descoberta, la manipulació i l'experimentació d'un mateix i de l'entorn més proper amb el joc com a eina principal.

A través del nostre plantejament, l'infant explora el món material, resol els seus problemes emocionals i comença a controlar els seus incipients sentiments.

  • Funció de la vida quotidiana: Cada dia alhora treballem els hàbits. Els hàbits són unes pautes de comportament que ajuden als nens/es a estructurar-se, a orientar-se i a formar-se millor.

L'adquisició dels diferents hàbits (d’autonomia, de treball i de sociabilitat) els permet ser més autònoms, fa possible que tinguin una convivència positiva amb els altres i són necessaris en l'adquisició dels nous aprenentatges.